Na Vašom pohodlí nám záleží

Pohodlie pacienta je pre nás mimoriadne dôležité, ale rovnako dôležité je aj pohodlie lekára, ktorý Vás vyšetruje.

Pacient je v ordinácii 20 minút a zaslúži si pri ošetrení kvalitné a praktické vyšetrovacie lehátko s pekným dizajnom, skvelými funkciami a pohodlím. Vďaka premyslenej modulovej koncepcii systému lehátok GOLEM, to vieme v našej ambulancii zabezpečiť. Tieto lehátka sú synonymom pre pevnú a stabilnú konštrukciu, prvotriedny dizajn a prepracované funkcie, ktoré sú overené mnohými rokmi vývoja. Dobrá kvalita výroby, premyslený dizajn a overená funkčnosť.

Predstavujeme Vám 2 nové prírastky na našej ambulancii od septembra 2022.

Transfúzne a dialyzačné kreslo – využijeme pri odberoch a na našej infúznej jednotke. Kreslo je dostatočne komfortné a pohodlné pre pacienta a zároveň je jednoduché pre obsluhu.

Trojdielna pracovná plocha, mäkko čalúnená koženkou, ktorá je prakticky umývateľná a dezinfikovateľná s atestom. Vzájomná pozícia nôh, sedadla a operadla je fixná, optimálna aj pre dlhodobý pobyt pacienta. Jednoduchá manipulácia s celou kolískou pracovnej plochy vrátane podrúčiek, aretácia zvolenej polohy plynovou pružinou z oboch strán kresla. Nízka nástupná výška (560 mm) umožňuje jednoducho zasadnúť aj zle pohyblivým pacientom. Pojazdné prevedenie s brzdenými kolieskami Ø 75 mm. Podrúčky mäkko čalúnené, upevnené na operadle. Možno nastaviť ich výšku, sklon, roztiahnutie dovnútra aj von z kresla. Štandardnou súčasťou je výškovo nastaviteľný podhlavník, madlo na prevoz kresla, držiak papierovej rolky, odkladací košík na veci pacienta a obojstranne použiteľný infúzny stojan. 

Nosnosť: 150 kg.

Lehátko GOLEM 3 EXCLUSIV – nájde optimálne využitie pri rehabilitácii a manipulácii na našom rehabilitačnom pracovisku.

Vďaka zakrytovaniu spodného rámu a pohybového mechanizmu stola, umývateľnými bielymi lesklými plastovými krytmi, je jeho prevádzka pre pacienta mimoriadne bezpečná. Trojdielna pracovná plocha s otvorom na nos (780 × 1 950 mm) je potiahnutá koženkou, ktorá je prakticky umývateľná a dezinfikovateľná s atestom. Ovládanie elektropohonu je spínačmi pod plochou z oboch strán lehátka a  zmeny polohy je možné vykonávať aj pri plnom zaťažení, čo prináša extrémne pohodlie pre pacienta i fyzioterapeuta.

Nosnosť 150 kg.

Tak Vám želáme, aby ste sa u nás ešte lepšie cítili.

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Prinášame inovácie do našej ambulancie pre VÁS.
Ďalší článok Osteoporóza

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE