Bolesti ideme naproti, necúvame a neuhýbame.

Tá najúčinnejšia, premyslená, technológia je zasnúbená s energiou rúk a riadená sofistikovaným vedením fyzioterapeutov a taktiež je vrcholom istej úľavy od bolesti pohybového aparátu.

Naše prepracované technológie dokážu regenerovať poškodené tkanivá, obnovovať potrebnú funkciu a navracajú stratené schopnosti… Čo bolo pred časom iba ilúziou, je dnes bežným štandardom, u nás v Prešove, na Levočskej 18, 051/7713778, 0918 216 545.   

Jednou z posledných akvizícií je LIEČBA: ArtrosikJALUX – na ošetrenie kĺbov metódou N-FI 

 PREDSTAVUJEME vám nášho benjamína, technológiu Sinapsi 2.0 N-FI – 2v1: odporová diatermia v kombinácii s laserom v 3 vlnových dĺžkach  (1064/650/450nm) na transdermálny prenos účinných regeneračno-hojivých látok.  

Sinapsi 2.0 N-FI

 

ArtrosikJALUX Gél

ArtrosikJALUX Gél je fytokomponentná báza Harpagophytum procumbens, metylsulfonylmetán, kyseliny hyalurónovej, glukosamín sulfátu, chondroitín sulfátu, nechtíka a kyseliny fytovej. Používa sa na ošetrenie kĺbov metódou N-FI. 

Prečo práve takáto báza?

KYSELINA HYALURONOVÁ: Kyselina hyalurónová je molekula prirodzene prítomná v našom tele v mnohých tkanivách – koža, chrupky, šľachy a synoviálna tekutina, ktorá vypĺňa kĺbové dutiny. Pôsobí ako lubrikant, absorbuje mechanické nárazy a vytvára hubovitú matricu, ktorá zabraňuje šíreniu zápalových cytokínov a patogénov, ako sú vírusy a baktérie. Jedným z najdôležitejších účinkov ošetrení kyselinou hyalurónovou je jej chondroprotektívny účinok.

MSM: (metylsulfonylmetán) má vlastnosť inkorporácie a transportu síry v tele, veľmi rozšírenej molekuly v ľudskom tele a v kĺbových chrupkách. Preto sa predpokladá, že jeho integrácia môže stabilizovať bunkové membrány, a tým spomaliť alebo zastaviť stratu poškodených buniek a vyvolať stimuláciu syntézy chrupky.

ČERTOV PAZÚR: Čertov pazúr – Harpagophytum procumbens. Táto fytomolekula pomáha pri reparácii rôznych orgánov, vrátane pohybového ústrojenstva. Účinná látka so silným protizápalovým pôsobením na bolesti reumatického pôvodu, ktorá pomáha aj pri výskyte degeneratívnych zmien a prejavov v poškodených kĺboch alebo v oblasti chrbta. Tlmí bolesť, upokojuje už prebiehajúce zápaly a urýchľuje hojenie.

GLUKOZAMÍN: Glukozamín je dôležitým prirodzeným prekurzorom základných zložiek kĺbovej chrupky (proteoglykánov a glykozaminoglykánov, GAG), ktorý pomáha udržiavať chrupku neporušenú. Existuje v rôznych formách. Glukózamín sulfát je však najúčinnejší, pretože sulfátová skupina je nevyhnutná pre tvorbu molekulárnych väzieb.

CHONDROITÍN: Chondroitín sulfát je súčasťou proteínu, ktorý dodáva chrupke pružnosť a má schopnosť pomôcť spomaliť jej rozpad a obnoviť rast, aby lepšie tlmila nárazy. Táto molekula je účinnejšia, keď sa používa v spojení s glukozamínom.

NECHTÍK: Známy bol už v Egypte, ako omladzujúci prostriedok, využívajú sa jeho baktericídne a regeneračné účinky na podporu hojenia.

KYSELINA FYTOVÁ: Kyselina fytová hrá zásadnú úlohu pri náprave poškodení postihujúcich kĺby, pretože umožňuje iným aktívnym molekulám pôsobiť na kĺby a zbavuje ich minerálnych usadenín a voľných radikálov, ktoré sú zodpovedné za väčšinu progresie a zhoršenia zápalu. Protizápalové, chondroprotektívne a viskosuplementačné vlastnosti fungujú najlepšie, keď je kĺb prečistený.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE