Ak Vás bolí kĺb a chcete sa liečiť bez injekcie, máte možnosť využiť Trijalux

Ak Vás bolí kĺb (artritída, artróza, opuch, podvrtnutie a pomliaždenie kĺbu, pooperačný stav) a chcete sa liečiť bez injekcie, máte možnosť využiť Trijalux.

  Už rok máme skúsenosti s liečbou Trijalux a sme nadšení jej efektom u viac ako 75 pacientov. Pochvaľujú si jednoduchosť, bezbolestnosť aplikácie, postupný ústup problémov, úsporu času.

Ústup bolesti, opuchu, zlepšenie hybnosti, naštartovanie pooperačnej regenerácie po artroskopických operáciách, doliečovanie po iných dovtedy použitých liečených postupov. 

Unikátna pomoc pre kĺby, a väzivá v okolí kĺbov, má komplexný efekt vďaka 5 účinkom:

1. Kyselina hyalurónová s trojitou molekulovou hmotnosťou: kĺbový lubrikant, ochrana chrupavky,

zmiernenie bolesti a urýchlenie regeneračných procesov. Kyselina hyalurónová je zložkou synoviálnej tekutiny, nachádza sa v šľachách a väzivách, ako jeden zo základných štrukturálnych prvkov.

Spoločne s vláknami kolagénu a elastínu umožňuje jednoduchosť pohybu kĺbov prostredníctvom hladkých chrupaviek. Najdôležitejšou funkciou kyseliny hyalurónovej je obnova viskoelastických

vlastností synoviálnej tekutiny vo vnútri kĺbu.

2. Vitamín C s jeho antioxidačným a protizápalovým účinkom: pomáha znižovať bolesť kĺbu vyvolané zápalom dvomi hlavnými mechanizmami – svojimi antioxidačnými vlastnosťami a podporou stability a syntézy kolagénu. Ochranou kĺbovej chrupavky a synoviálnej membrány svojim antioxidačným účinkom, vitamín C zachováva integritu kĺbového spojiva, a tak znižuje bolesť kĺbu a dokonca aj zápal.

3. Ozón: znižuje teplotu, podporuje mikrocirkuláciu, má protizápalový a vaskularizačný účinok,

detoxikačný účinok. V kĺbovom puzdre stimuluje fibroblasty k tvorbe tkaniva, podporuje obnovu

a regeneráciu chrupavky, indukuje endogénny antioxidačný účinok a zabezpečuje zvýšenie prívodu kyslíka do tkanív.

4. Modifikácia ECM s protizápalovým efektom, neoangiogenéza.

5. Prienik vyššie uvedených účinných látok do chorobného tkaniva vďaka kombinácii rádiofrekvenčnej stimulácie ultrazvukovej tlakovej vlny a 10 Hz stimulácie.

         TriJALUX kĺbovú výplň aplikujeme patentovaným prístrojom TECAR LAB N-Fi, ktorý kombinuje 3 synergicky pôsobiace účinné energie, ktoré zabezpečia prenos účinných látok bez injekčnej aplikácie do ošetrovaného miesta bez nutnosti injekčnej aplikácie.

1. Rádiofrekvenčná stimulácia 480 kHz

2. Nízkofrekvenčná 10 Hz stimulácia

3. Ultrazvuková tlaková vlna

Tieto energie zároveň podporujú a urýchľujú hojenie a regeneráciu ošetrovaného miesta.

Ošetrenie je úplne bezbolestné a účinok a úľavu od bolesti častokrát cítite už po prvej aplikácii.

Pre koho je liečba prínosom?

Sú to: chronické bolesti kĺbov a chrbta, akútne aj športové podvrtnutia, pomliaždenia, natiahnutia  kĺbov a pomliaždenia a natiahnutia svalov, šliach, artritída, artróza, opuch kĺbu, obmedzenie pohybu kĺbu, pooperačná regenerácia kĺbu a okolokĺbnych tkanív po artroskopiách a plastikách väzov.

    Liečba trvá zvyčajne 3 týždne vždy 1x týždenne 20 minút.  Cena za 1 aplikáciu 45€, balíček 3 aplikácií 125,-€ .

Objednávajte sa    051/7711332   alebo  0918 216 545  alebo cez eČasenku : https://www.ecasenka.sk/ordinacia/mudrpeterklein-rehabilitacie

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE