SINAPSI2.0 pre ešte účinnejšiu neinjekčnú liečbu zápalu

Zápal pohybového aparátu je reakcia organizmu za účelom hojenia poškodeného tkaniva, alebo obranou proti vonkajším nepriateľom, či cudzorodým látkam, aby sa ich zbavil. Ak však zápal prestrelí, alebo dlhodobo pretrváva, postihnuté tkanivá nehojí, naopak ich viac poškodzuje a zväčšuje sprievodné utrpenie, ako bolesť, opuch, začervenanie, zateplenie, obmedzenie pohybu.

Ak chceme pomôcť našu pozornosť zameriavame na potlačenie tohto utrpenia. A máme na to účinných pomocníkov: SINAPSI2.0 fyzikálny prístroj pre liečbu akútneho a subakútneho zápalu, najmä radikulitidy a všeobecne bolesti chrbta.

SINAPSI2.0 – interaktívna spinálna terapia – je pripravený na okamžité a jednoduché použitie: stačí umiestniť na postihnutú a bolestivú oblasť a spustiť terapiu. Už počas niekoľkých minút dochádza k úľave. Liečbu je možné opakovať aj niekoľkokrát, kým zápal a bolesť neustúpia. Má blahodarné účinky tiež pri liečbe popôrodnej pubalgie, v myofasciálnej terapii, spúšťových bodoch, epikondylitíde, poranení svalov a šliach, distorsii členka a opuchoch kĺbov, regenerácii po záťaži u športovcov. Konkrétnejšie a presnejšie ide o liečbu odporovou diatermiou v kombinácii s laserom v 3 vlnových dĺžkach  (1064/650/450nm) na transdermálny prenos účinných regeneračno – hojivých látok.                                                       

SINAPSI 2.0 kombinuje:                                                                                                                      

1. Infiltráciu tkanivovej výplne – prenos účinných liečiv cez pokožku do ošetrovaného miesta aj hĺbkovo, bez potreby invazívnej pomoci ihlou.
2. Liečbu laserom s viacerými vlnovými dĺžkami v jednom lúči (450 nm, 650 nm, 1064 nm) kombinovaným s diatermiou v jednej ošetrovacej hlavici.
3. Samoobslužnú diatermiu – možnosť domáceho ošetrenia pomocou nalepovacích elektród a automatického 15 minútového programu.
4. SIN mód – diatermia TECAR s ultrazvukom – vďaka SIN hlavici umožňuje SINAPSI 2.0 aj ošetrenie kombináciou diatermie TECAR s ultrazvukovou stimuláciou pre urýchlenie hojenia, uvoľnenie spazmov a rýchlu regeneráciu + ošetrenie s ArtrosikJALUX gélom je kombináciou liečby 2v1 a používa sa na zvýraznenie účinku.

 ArtrosikJALUX Gél je fytokomponentná báza Harpagophytum procumbens, metylsulfonylmetánu, kyseliny hyalurónovej, glukosamín sulfátu, chondroitín sulfátu, nechtíka a kyseliny fytovej. Používa sa na ošetrenie kĺbov metódou N-FI (needle free injection=bez injekcie).                                                                                               

  Mechanizmus komplexného pôsobenia  s ARTOSIKJALUX:

1. UKĽUDNENIE ZÁPALU – extrakt z diablovho pazúra (harpagozid) a nechtíka lekárskeho
2. BOLESŤ ZMIERŇUJÚCI ÚČINOK – harpagozid a ďalšie zložky extraktu z diablovho pazúra
3. OBNOVA KĹBOVEJ CHRUPAVKY – proti ďalšiemu poškodzovaniu chrupky
4. STABILIZAČNÝ ÚČINOK – stabilizácia bunkových membrán – Metyl Sulfonyl Metán
5. NEUTRALIZÁCIA VOĽNÝCH RADIKÁLOV – Metyl Sulfonyl – Metán
6. ČISTENIE A DEMINERALIZÁCIA – kys. fytová v postihnutom mieste čistí kožu, podkožie a zabraňuje ukladaniu minerálov (kalcifikácia). Protizápalové, chondroprotektívne a viskosuplementačné vlastnosti fungujú najlepšie, keď je tkanivo prečistené.

Liečba trvá zvyčajne 3 týždne, vždy 1x týždenne 25 minút. Cena za 1 aplikáciu 59€, balíček 3 aplikácií 150€.   

Objednávajte sa 051/7711332 alebo 0918 216 545 alebo cez eČasenku : https://www.ecasenka.sk/ordinacia/mudrpeterklein-rehabilitacie

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE