A čo na to nohy?

Ako sa správam k nohám, tak sa nohy správajú ku mne. Koľko investujem do svojich nôh, tak dlho ma budú nosiť. Aj keď zabudnem na čokoľvek, ale na svoje nohy nikdy. Naozaj? Koľko denne myslíme na nohy? Koľko času im venujeme? Asi koľko by sme mali? Kedy si na svoje nohy spomenieme? Z vďačnosti, že ma nosia, a že ma „neotravujú“ lebo fungujú. Bude to vždy? Bolo to vždy? Spomenieme si na prvé kroky, ktorými nás nohy obdarili. Lebo chodiť sme sa museli učiť. Až s nimi sme si splnili svoju zvedavosť a spoznávame svet okolo seba. Nosia nás v priestore, kráčajú po zemi, ak treba vylezú aj vyššie. Ak fungujú. A budú ak dostanú čo potrebujú.  Lásku, pozornosť, vnímanie, tréning a priestor. Doprajme im!

Pohlaďme ich. Je tu obuv, ktorá to vie. Obuv DUX, ktorá  je vyrobená z jedinečného materiálu DUFLEX.

Prináša komfort a pohodlie pri nosení tým, že účinne tlmí nárazy a bez ohľadu na telesnú hmotnosť tak chráni nohu, členok, koleno, bedrové kĺby a chrbticu. Počas chôdze i státí dokáže vždy optimálne rozložiť tlak nohy na podložie. Svojim ergonomickým tvarom minimalizuje únavu. Vytvára dostatočný priestor pre palce a znižuje riziko vzniku vbočeného palca. Perforovaný materiál je výborný pre termoreguláciu celej nohy.

Jednoducho radosť ich nosiť!

A ešte niečo. Sú extrémne ľahké (cca 130g), ľahko sa obúvajú a zobúvajú, sú nositeľné skoro v každom počasí. Po zašpinení sa vyperú v práčke.

7 dôvodov prečo si DUX zamilovať:

Neuveriteľne ľahké.

Kedy ste sa naposledy museli pozrieť, či nie ste náhodou bosý?

Neuveriteľne mäkké.

Kedy ste sa naposledy prechádzali bosí v machu?

Stimulácia receptorov.

Pre dobrý pocit, správny pohyb, postoj a rovnováhu je dôležitý „dobrý signál: noha – riadiace centrum“.

Dokonalé rozloženie záťaže.

Eliminácia otlakov, obmedzenie tvorby zrohovatenej kože.

Uzavreté bunky.

Materiál DUFLEX je antibakteriálny a je umývateľný.

Priestorná špička.

Dostatok miesta pre prsty, vrátane prstov postihnutých komplikáciami, ako je vbočený palec, kladivkový palec, stuhnutý palec a pod.

Neublížia!

Z 20 najznámejších značiek tohto typu na nemeckom trhu sú práve DUX  jediné, z ktorých sa nebudú  uvoľňovať do vašich nôh škodlivé a karcinogénne látky.

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Posilnenie imunity - 2
Ďalší článok Potia sa vám nohy? Čo s tým?

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE