Názov značky CHUNG SHI je kantonské slovo a znamená „ROZVÍJAŤ“

Nápad na značku CHUNG SHI sa zrodil v lietadle na ceste z Mníchova do Hong Kongu pri pohľade na mapu sveta. Autor, ktorý bol v tom čase ešte výkonným riaditeľom inej stredne veľkej športovej spoločnosti, sa zamýšľal nad tým, prečo doteraz neexistovala ázijská značka s autentickou ázijskou filozofiou. Vďaka jeho znalostiam v oblasti biomechaniky a rastúcemu záujmu o jemné formy pohybu sa zrodila myšlienka založiť ázijskú značku s východnou filozofiou.

Produkty pre značku boli vyvinuté až v druhom kroku. Výsledkom je unikátna kolekcia regeneračnej obuvi, ktorá pomáha preventívne, liečebne či regeneračne. a tak zlepšuje fyziologickú rovnováhu. Názov značky CHUNG SHI je kantonský výraz a znamená „ROZVÍJAŤ“, a to je presne poslaním CHUNG SHI! Rozvoj alebo obnovenie fyziologickej rovnováhy počnúc chodidlami. Pretože zdravie začína nohami!

Východ sa prelína so Západom

V ázijskom používaní sa často vyskytujú príbehy o názvoch slov, aby sa presnejšie vysvetlil ich význam. Vyplýva to okrem iného z tritisícročia trvajúcej starej kultúry čínskeho písania.

Okrem významu CHUNG SHI je o tom aj príbeh. 

Je o majstrovi,  jeho žiakovi a o procese učenia a rozvoja. Majster dáva svojmu žiakovi za úlohu zachytiť tečúcu vodu kovovým tanierom. Učeník sa snaží zachytiť vodu nakláňaním kovovej platne pod rôznymi uhlami, ale tá stále odteká. Žiak si myslí, že úloha sa nedá vyriešiť. Majster mu potom dá kladivo, aby opracoval tanier. Teraz študent pomocou kladiva vytvaruje kovovú platňu do misky, ktorá teraz môže zachytávať vodu.

Tento príbeh je veľmi zmysluplný a dá sa použiť na každodenné situácie v živote. Napríklad, myseľ človeka musí byť najprv „sformovaná“ školou, školením a ďalším vzdelávaním, kým je človek pripravený absorbovať ďalšie poznatky, aby ich mohol vrátiť spoločnosti. Spoločný rast a vzdelávanie v neustále sa meniacom svete je hlavným princípom filozofie značky CHUNG SHI.

SpoločnosťME &Friends AG so sídlom v Holzkirchene v Hornom Bavorsku v Nemecku je so svojou značkou CHUNG SHI lídrom v kvalite v oblasti funkčnej regeneračnej obuvi. Značka a všetky produkty CHUNG SHI sa vyznačujú skutočnou funkciou, spoločenskou zodpovednosťou a spoľahlivou, trvalo udržateľnou kvalitou. Okrem dopytu po najvyššej kvalite je srdcovou záležitosťou spoločnosti pomáhať pri problémoch s nohami a tým vrátiť radosť zo života a sebavedomie.

Máme vášeň!

„Dobre pracuješ len srdcom!“

Dve veci nám rozbúchajú srdce:

-Keď pomáhame ľuďom znovu získať chuť do života prostredníctvom skutočnej funkcie našich produktov.

-A keď naše podnikateľské aktivity pomáhajú našim zamestnancom, našim špecializovaným obchodným partnerom, našim dodávateľom a akcionárom spoločne rásť a učiťsa v neustále sa meniacom svete s našimi spokojnými zákazníkmi.

Máme víziu!

„Čas na rovnováhu.“

Sila ukrytá vo vzpriamenej chôdzi je často blokovaná bolesťou a inými poruchami. CHUNG SHI umožňuje pomocou jednoduchých metód a produktov tieto blokády rozptýliť a posilniť tak vlastnú pohodu.

Máme misiu!

„Od chodidla k duši.“

Pre našich zákazníkov vyvíjame, vyrábame, dovážame, uvádzame na trh a dodávame jedinečné produkty, ktoré zlepšujú životnú pohodu. Nezáleží na tom, či sa tieto produkty používajú preventívne, terapeuticky alebo regeneračne. Dôraz je vždy kladený na to, aby náš produkt riešil konkrétny problém a tým vyvolával u užívateľa pocit pohody a zvýšeného sebavedomia.

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Naozaj ste v správnych rukách?
Ďalší článok FUNKČNÉ A ÚŽASNE POHODLNÉ

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE