Duflex aj uzdravuje

Od sezóny nezávislá obuv DUX z materiálu Duflex presvedčí nielen na základe trendových módnych farieb. Jednoduchá domáca a ležérna wellnesová obuv je dokonalým spoločníkom okolo domu, záhrady, bazéna a do každodenného života.  

Stane sa vašou obľúbenou topánkou kvôli vysokému komfortu pri nosení. Vďaka overenému materiálu Duflex je ultra flexibilná a ľahká, bez zápachu a bez znečisťujúcich a zdraviu škodlivých látok.  

Materiál DUX ponúka unikátnu kompenzáciu tlaku a znižuje únavu. Prakticky odlievaný v jednom kuse, DUX sa prispôsobí telesnému teplu, hmotnosti a bežnému jednotlivému tvaru nohy.  Materiál Duflex, ktorý je používaný na výrobu, pozostáva z odolného bunkového materiálu s viskózno-elastickými a termoaktívnymi vlastnosťami, ako aj z vysokých komfortných vlastností a vynikajúcej klímy.  

Ako pomáha?  

Pravidelné nosenie týchto topánok môže konkrétne pomôcť predchádzať vzniku niektorých problémov s chodidlami, či vzniku deformít chodidiel. Výrazne napomáha pri zmiernení prejavov kohútej ostrohy (calcar calcanei, fasciitis plantaris), bolesti piat u detí (apophysitis calcanie), haglundovej exostóze, artritide členka a nohy, odľahčuje významne vbočený palec (hallux valgus), rigidný palec (hallux rigidus), kladívkový palec (digitus hammatus).  

Predlžuje dĺžku chôdze plochých, plochovbočených a vysokých nôh. Zmierňuje nárazy váhonosných kĺbov a uľavuje príznakom pri gonartróze a koxartróze. A v neposlednom rade pôsobí blahodárne aj na ťažkosti s chrbtom pri poškodení medzistavcových platničiek, fazetových kĺbov a pri blokádach SI kĺbov.  

DUX – víťaz testu – bez znečisťujúcich látok – spätne priaznivý – inovatívny v oblasti ergonómie a ekológie. To robí DUX 100% vegan.

Pozrite si dostupné modely:   

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Cielená pomoc pri mnohých problémoch nohy
Ďalší článok Osteoporóza

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE