Cielená pomoc pri mnohých príznakoch

Obmedzenia zdravia nôh môžu mať mnoho príčin. Jedným z najdôležitejších je nosenie topánok, ktoré sú (príliš) tesné a tuhé. Topánky z produktových radov CHUNG SHI tu majú za cieľ pravý opak. Robia nohy pevnými a elastickými a vždy priaznivo ovplyvňujú celé držanie tela. Teda okrem toho, že sú mimoriadne pohodlné na nosenie, vždy ponúkajú skutočnú funkciu, sú stabilizujúce a aktivizujúce. To znamená, že môžu predchádzať mnohým ťažkostiam vašich nôh.

Plasty??? A na nohy??? Často sú predmetom sporov.


Aj výrobky z nich sa dajú vyrábať spôsobom, ktorý šetrí zdroje a po skončení životnosti recyklovať v kolobehu surovín, potom možno s čistým svedomím využívať jedinečné výhody plastov. Super ľahké, super mäkké a napriek tomu odolné, elastické, termoaktívne a resetovateľné, umývateľné, dezinfikovateľné utierkami a oveľa viac: odolné, absolútne bez znečisťujúcich látok a bio kompatibilné.

Dosiahnuť toto všetko pomocou plastov určite nie je triviálne. Avšak, s DUFLEX to bolo dosiahnuté . Okrem toho použitie až 30 % obnoviteľných surovín v DUX Bio pridáva ďalší aspekt šetrenia zdrojov.

Topánky z Duflex majú proprioceptívny účinok (Propriocepcia = koordinačné sebauvedomenie). Obuv Duflex zlepšuje zmyselpre rovnováhu a tým bezpečnosť chôdze pre bezbolestnú a zlepšenú mobilitu. Vďaka mäkkosti materiálu Duflex sa zadná noha zaborí a tým sa dosiahne narovanie pätovej kosti. Dizajn nulového nárazu a výška podrážky tiež pomáhajú zadnej nohe zaboriť sa do materiálu Duflex. (Nulový tlak = žiadny rozdiel v úrovni medzi zadnou a prednou časťou nohy).Vytvára tak dorzálnu flexiu chodidla (flexia v smere dorza chodidla). To spôsobí narovnanie trupu a krku a natiahnutie Achillovej šľachy.

 Kombinácia tlmenia a pružnosti materiálu má povzbudzujúce účinky:

  • Balančný tréning v zmysle proprioceptívneho tréningu spôsobuje zlepšenie bezpečnosti chôdze a tým aj prevenciu pádu.
  • Výkonový impulz je riadený a stabilizuje drobné svaly okolo kĺbov a šliach.
  • Zlepšenie rovnováhy a stabilizácia malých svalov, zvýšenie pocitu pohody  zostáva vďaka pamäťovému efektu aj po 3 mesiacoch nosenia DUX obuvi (3x týždenne vždy po 2 hodinách).
  • Obuv je vhodná ako podpora pri liečebných alebo fyzioterapeutických postupoch. Uľahčuje každodenný život a používa s a preventívne pri mnohých kĺbových ťažkostiach a svalových deficitoch.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE