Cielená pomoc pri mnohých problémoch nohy

Obmedzenia pohodlia nôh môžu mať mnoho príčin. Jedným z najdôležitejších je nosenie topánok, ktoré sú (príliš) tesné a tuhé. Topánky z materiálu duflex majú za cieľ pravý opak. Robia nohy pevnými a elastickými a vždy priaznivo ovplyvňujú celé držanie tela.  

Teda okrem toho, že sú mimoriadne pohodlné na nosenie, vždy ponúkajú skutočnú funkciu, sú stabilizačné a aktivizujúce. To znamená, že topánky z duflexu môžu byť preventívne mnohými spôsobmi. 

Pravidelné nosenie týchto topánok môže konkrétne pomôcť predchádzať vzniku niektorých problémov s chodidlami, či vzniku deformít chodidiel.  

Topánky sú vhodné ako podpora pri liečebných alebo fyzioterapeutických postupoch, okrem uľahčenia každodenného života a preventívneho použitia pri mnohých kĺbových ťažkostiach a svalových deficitoch. Sú odporúčané odborníkmi na pohybový aparát.  

Produkty z duflexu – Dux ponúkajú super mäkkú stielku a bolesti vašich nôh budú preč. Termoelastický materiál poskytuje stabilitu a zároveň úľavu od dlhého státia a bolesti nôh/chodidla. Vďaka telesnému teplu a hmotnosti sa jedinečný materiál Duflex prispôsobí akémukoľvek tvaru chodidla a poskytuje dostatočnú oporu nohe.  

Rovnomerné rozloženie chodidlovej záťaže znižuje tlakové špičky a vytvára pocit chôdze ako  po oblakoch. Používatelia opisujú Dux ako ideálne riešenie problémov s ostrohou na pätách, bolesťami piat, pri únave nôh a ako preferovaného spoločníka pri aktivitách, ktoré si vyžadujú dlhé státie a chôdzu. Mäkkosť a ľahkosť materiálu Duflex ponúka všestranný komfort a zároveň jedinečný ľahký pocit pri chôdzi.  

Okrem toho je DUX šetrný k chrbtu. Klimaticky neutrálne, vegánske, bez latexu, bez znečisťujúcich látok, antibakteriálne, utierateľné a dezinfikovatelné, priateľsky vyrobené. 100% spokojnosť majiteľov Dux hovorí za všetko. 

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Cielená pomoc pri mnohých príznakoch
Ďalší článok Duflex aj uzdravuje

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE