FUNKČNÉ A ÚŽASNE POHODLNÉ (2. časť)

NAJVYŠŠÍ KOMFORT NOSENIA, SKUTOČNÁ FUNKCIA, NAJLEPŠIA KVALITA

 

Topánky „CHUNG SHI=ROZVOJ“ sú dostupné pre širokú škálu aplikácií a pre všetky vekové skupiny. Mnohí nosia tieto topánky jednoducho preto, že sú neuveriteľne pohodlné. Vyznačujú sa kombináciou spoľahlivej kvality a skutočnej funkcie, ktorú je možné použiť multimodálne, pre ich preventívne, zdravotné alebo regeneračné aspekty.

Predstavujeme vám druhú skupinu:

DUXFREE  extra pohodlná športová obuv na každodenné nosenie a voľný čas

Princíp DUFLEX – systém a funkcia

Sťažnosti a bolesti chodidiel a z nich vyplývajúce problémy pohybového aparátu sú v našej priemyselnej spoločnosti bežné. Vzhľadom na narastajúci výskyt a trvanie symptómov
sa ochorenia nohy už stali široko rozšíreným problémom.

„Keď ťa bolia nohy, bolí ťa aj celé telo!“

Ľudia, ktorí majú bolesti nôh, niekedy zúfalo hľadajú riešenie. Žiaľ, až príliš často je jediným spôsobom, ako pomôcť, zmiernenie príznakov namiesto toho, aby sme sa dostali ku koreňu problému. Iba silné, elastické nohy sú zdravé nohy.  Mnohí lekári však namiesto ich spevnenia predpisujú neohybné vložky a odporúčajú nosiť tuhé podrážky. Iste, existujú isté špecifické diagnózy, pri ktorých má toto odporúčanie zmysel. Ale v mnohých prípadoch
je opak lepší.

Posilnite funkciu chodidiel

Pri vývoji produktovej rady CHUNG SHI bol kladený dôraz práve na spevnenie a aktiváciu chodidiel. A okrem toho zohráva úlohu množstvo nepriamych vplyvov.

Hlavnými faktormi sú:

  • Funkčná a pružná klenba chodidla.
  • Narovnanie a stabilizácia trupu prostredníctvom aktivácie gluteus maximus.
  • Stabilizácia hlavy senzibilizáciou rovnováhy a reflexov a funkčnou podporou šíjového svalstva.

To bolo dosiahnuté pomocou štyroch stavebných blokov:

  • Vyrovnanie pätovej kosti, klenby, trupu a krku.
  • Stabilizácia drobných svalov okolo kĺbov (členok,bedrá,stavce, krk).
  • Aktivácia šliach, väzov, svalov.
  • Pamäťový efekt – pamäťový efekt znamená, že aj v iných topánkach je nosením tejto obuvi dosiahnuté lepšie držanie tela a naučené postavenie chodidiel zachované myelínovou pamäťou.

 

Technológia a funkčnosť topánok CHUNG SHI

Noha je trojrozmerná štruktúra, a preto si vyžaduje aj príslušne prispôsobenú konštrukciu obuvi. Funkčné koncepty topánok umožňujú rôzne oblasti použitia: preventívne, terapeutické alebo regeneračné.

MATERIÁLY

Obuv je vyrobená zo širokej škály materiálov v závislosti od modelu, aby mohla plniť najrozmanitejšie funkcie pre každý účel. Obuv rovnakou mierou zohľadňuje pohodlie pri nosení a funkčnosť . Prispôsobivosť, odpruženie, flexibilita, stabilita a priedušnosť sú rozhodujúce faktory. Samozrejme, dôležitú úlohu zohráva konštrukcia obuvi , ale aj výber použitých materiálov . A to posledné bez kompromisov v oblasti kvality a absencie škodlivých látok, čo je realizované vo všetkých ponúkaných topánkach.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE