Porazíme s vami stres, či jarnú únavu

Pociťujete únavu? Máte za sebou náročný fyzický výkon alebo prežívate stresujúce obdobie? Cítit sa po zime ospalý, nemáte chuť  byť aktívny, unavíte sa rýchlo v práci? Predĺžil sa deň a skracuje sa noc a vy sa budíte unavený viac ako keď si ľaháte do postele? Pravdepodobne trpíte syndrómom „jarnej únavy“.

Ako sa príroda prebúdza, ako rastie zelená trávička, ako vykukujú prvé podbele a snežienky, ako sa v lese objavujú medvede, ako sa trúsia mláďatá za svojimi „mamičkami, tak aj člověk cíti „nepokoj vo svojich kostiach“. U niekoho však tento proces je oneskorený a „zimný spánok“ naďalej pretrváva. V tomto prípade ak sa vám nedarí „samopomoc“ pomôže vám presne cielená manuálna liečba. Rozprúdi životodarnú vnútornú miazgu, rozohreje unavené svaly a kĺby, zaktivizuje spomalené nervy a naštartuje metabolizmus na plné obrátky. Skúsené ruky terapeuta a správne použité fyzikálne energie povzbudia vaše dannosti, zbavia vás štartovacích problémov a nastavia metabolizmus do jarného módu. K tomu návod na zostavu cvičení podľa individuálních danností a schopností. Už nebude pre vás utrpenie ráno vstať, rozhýbať sa, lebo cvičenie vám prinesie tú správnu hladinu adrenalínu k chuti do pracovnej činnosti. A popracovný aktívny relax, so zameraním sa na kompenzáciu vašich celodenných pracovných činností opätovne po porade a nácviku s terapeutom vám prinesie radosť v rodine a pokojný spánok.

Navštívte našu ambulanciu a doprajte si okamžitú úľavu, vďaka ktorej zvýšite svoju výkonnosť a prekonáte jarnú únavu, či stres. V komplexe starostlivosti o vás sme vám pripravili kombináciu aj infúznej liečby megadávkami C vitamínu, kolagénu a enzýmov. Personalizujeme a individualizujeme náš liečebný plán a ušijeme ho pre vašu potrebu.

Naši skúsení terapeuti sú tu pre VÁS dostupní v reálnom čase maximálne niekoľkých dní, keď máte problémy a nie vtedy, keď vás zdravotný systém niekedy pozve.

Objednávajte sa pracovné dni denne od 7:00-14:00 telefonicky  0918 216 545, 0517711332, alebo osobne v našej ambulancii. Zodpovedný prístup sa v aktuálnej situácii cenní najviac. Ak potrebujete navštíviť našu ortopedickú ambulanciu, či využiť služby našej rehabilitácie, počas upravených ordinačných hodín je to samozrejme možné.

Avšak predpokladáme, že ak sa rozhodnete pre liečbu u nás, tak:
?ste zodpovední
?nemáte prejavy vírusového ochorenia
?neboli ste v kontakte s pozitívne testovanými
?nemáte nariadenú povinnú karanténuChráňte SEBA a tým aj NÁS, aby sme tu boli pre VÁS.

  • Zdieľať príspevok

Predošlý článok Liečte sa účinne, moderne a biologicky
Ďalší článok Ambulantná infúzna liečba

Komentáre

Comments are closed.

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE