Bolesť kĺbu a TriJALUX

Čo potrebujeme, keď nás rozbolí kĺb?

• Uľaviť od bolesti

• Nebolestivú liečbu

• Dlhodobý efekt liečby a zbavenie sa opakovanej bolesti

Aktuálne je dostupná pomoc, ktorá prináša unikátnu možnosť úľavy od bolesti a podpory hojenia boľavého kĺbu bez nutnosti bolestivej injekčnej aplikácie.  Liečiaca kĺbová výplň sa vpraví do boľavého kĺbu patentovaným prístrojom, ktorý kombinuje 3 synergicky pôsobiace účinné energie, zabezpečujúce infiltráciu účinných látok do ošetrovaného miesta bez nutnosti vpichu ihlou. Tieto energie zároveň podporujú a urýchľujú hojenie a regeneráciu ošetrovaného miesta. Ošetrenie je úplne bezbolestné a účinok spolu s úľavou od bolesti cítite čoskoro po aplikácii.

TriJALUX je zdravotnícka pomôcka vo forme gélovej výplne na báze kyseliny hyalurónovej s tromi veľkosťami molekuly (3 typy molekúl s rôznou molekulovou hmotnosťou), ozónu a vitamínu C s nasledujúcimi účinkami:

  • KYSELINA HYALURÓNOVÁ je látka prirodzene produkovaná našim telom a je prítomná v mnohých tkanivách, ako napríklad v pokožke, chrupavkách, šľachách a synoviálnej tekutine, ktorá vypĺňa kĺbové dutiny. Kyselina hyalurónová má na úrovni kĺbov mazaciu funkciu, chráni chrupavku pred mechanickým poškodením, tlmí nárazy, bráni vstupu vírusov a baktérií, zmierňuje bolesť a urýchľuje reparačné procesy. Tieto vlastnosti sú spôsobené jej vysokou polaritou, ktorá jej umožňuje viazať a zadržiavať vodu.
  • OZÓN je v liečbe bolesti využívaný pre jeho preukázaný protizápalový a analgetický účinok. Ozón má navyše schopnosť v kĺbnom puzdre stimulovať fibroblastické opravy, podporovať nový rast chrupaviek a vyvolávať endogénny antioxidačný účinok, pričom zvyšuje prísun kyslíka do tkanív na základe vazodilatácie a stimulácie tvorby nových ciev.
  • VITAMÍN C prispieva k normálnej tvorbe kolagénu užitočného pri kĺbových patológiách, vďaka svojim chondroprotektívnym účinkom alebo k ochrane kĺbových chrupaviek. Je to tiež užitočný antioxidant, ktorý podľa vedcov hrá protizápalovú úlohu.

Kĺbovú výplň vpravujeme do kĺbu novou bezbolestnou metódou: „N-Fi – Needle Free Infiltration“

Aplikácia synergicky pôsobiacich energií, ktoré zabezpečia infiltráciu účinných látok a zároveň stimulujú regeneráciu a hojenie, a takisto je kľúčom k dokonalému konečnému výsledku a to všetko bez použitia ihly.

Unikátna pomoc pre kĺby a väzivá

Metóda TriJALUX bola koncipovaná ako alternatíva k injekčnej infiltrácii kĺbov a má komplexný efekt vďaka 5 účinkom:

1. Kyselina hyalurónová s trojitou molekulovou hmotnosťou: kĺbový lubrikant, ochrana chrupavky, zmiernenie bolesti a urýchlenie regeneračných procesov. Kyselina hyalurónová je zložkou synoviálnej tekutiny, nachádza sa v šľachách a väzivách ako jeden zo základných štrukturálnych prvkov. Spoločne s vláknami kolagénu a elastínu umožňuje jednoduchosť pohybu kĺbov prostredníctvom hladkých chrupaviek. Najdôležitejšou funkciou kyseliny hyalurónovej je obnova viskoelastických vlastností synoviálnej tekutiny vnútri kĺbu.

2. Vitamín C: s jeho antioxidačným a protizápalovým účinkom. Pomáha znižovať bolesť kĺbu vyvolanú zápalom dvomi hlavnými mechanizmami – svojimi antioxidačnými vlastnosťami a podporou stability a syntézy kolagénu. Ochranou kĺbovej chrupavky a synoviálnej membrány svojim antioxidačným účinkom, vitamín C zachováva integritu kĺbového spojiva, a tak znižuje bolesť kĺbu a dokonca aj zápal.

3. Ozón : znižuje teplotu, podporuje mikrocirkuláciu, má protizápalový a vaskularizačný účinok, detoxikačný účinok.  V kĺbovom puzdre stimuluje fibroblasty k tvorbe tkaniva, podporuje obnovu a regeneráciu chrupavky, indukuje endogénny antioxidačný účinok a zabezpečuje zvýšenie prívodu kyslíka do tkanív.

4. Modifikácia ECM s protizápalovým efektom, neoangiogenéza.

5. Infiltrácia účinných látok vďaka kombinácii rádiofrekvenčnej stimulácie, ultrazvukovej tlakovej vlny a 10 Hz stimulácie.

Indikácie:

artritída, artróza, opuch, podvrtnutie a pomliaždenie kĺbu;

Našli ste sa? Pochopili ste o čo ide? Viete ako postupovať? Asi nie?

Takže jednoducho.

Ak vás bolí kĺb a chcete sa liečiť bez bolesti, máte možnosť využiť novú liečbu zameranú na úľavu od bolesti. Liečba trvá 3 týždne vždy 1x týždenne asi 15 minút.
Uvádzacia cena 100,-€.

Objednávajte sa na tel. čísle: 051/7711332  / 0918 216 545 

alebo cez eČasenku : https://www.ecasenka.sk/ordinacia/mudrpeterklein-rehabilitacie

© 2023 MUDr. Klein. Všetky práva vyhradené. Made by hejDUDE